divendres, 12 de febrer de 2016

HORARI I CALENDARI D'ACTIVITATS

 Benvolguts companys de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB,

Ena questa entrada us fem una proposta d'activitats per a desenvolupar durant la vostra estada a Empúries, els dies 4 i 5 i 11 i 12 d'abril. L'objectiu d'aquestes activitats és conèixer el funcionament pedagògic del CdA i les metodologies que aquest segueix. Així mateix, es reserva un espai per poder posar en comú les diverses metodologies emprades en funció de l'edat i les característiques de l'alumnat, tot i que aquest és un tema que s'anirà tractant durant les activitats.

Aquí exposem les activitats, tot i que, en funció del nombre final d'assistents, segurament caldrà fer una coreografia per tal de no fer-nos nosa en l'espai o per poder ocupar alternativament les dues aules de que disposem i podria canviar l'ordre en què es portin a terme aquestes activitats.

Dies 4 i 11 d'abril

09:00 Arribada a l'alberg d'Empúries
09.30 Presentació
11.00 Sistema dunar d'Empúries
13.00 Dinar de pícnic o a l'alberg
14.30 Jaciment d'Empúries
17.30 Fi de les activitats

Dies 11 i 12 d'abril

09.30 Posades en comú del sistema dunar i d'Empúries.
         Metodologies utilitzades.
13.00 Dinar a l'alberg

Tant pel Sistema Dunar com pel jaciment grecoromà d'Empúries analitzarem les diferents opcions i metodologies que oferim per als diversos nivells, des de l'Educació Infantil fins al Cicle Superior, ESO i Batxillerat, incidint, sobretot, en EI i Primària.
En les successives entrades a aquest bloc us anirem fent arribar els enllaços al material previ que fem arribar a les escoles perquè el treballin a l'aula abans de venir a Empúries. Us agrairem que també el treballeu vosaltres -tant el que va dirigit al professorat com a l'alumnat- per tal que us pugueu fer més el càrrec de la situació real de l'assistència a un Camp d'Aprenentatge.

Esperem que us sigui útil i que la vostra estada entre nosaltres us serveixi per animar-vos a fer el treball curricular fora de l'aula, a fi que l'alumnat conegui el territori de primera mà, perquè si el coneix l'estimarà, i, si l'estima, el conservarà per a les generacions futures.

Fins aviat
Eusebi
CdA Empúries

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada